un gând pentru azi

Fiecare provocare de care te lovesti astazi, este un mod al lui Dumnezeu de a te ajuta sa te maturizezi.

Fiecare incercare care se abate asupra ta, este felul Lui de a-ti spune: "Cheama-Ma in ziua necazului si Eu te voi izbavi iar tu Ma vei proslavi!"

Fiecare bucurie revarsata din belsug in inima ta, este o imbratisare data de Bratele care tin totul dar care vor in mod special sa te tina pe tine.

Fiecare raza de soare care-ti mangaie obrazul, fiecare adiere de vant care trece pe langa urechea ta, fiecare parfum de floare, fiecare ciripit de pasare, fiecare cantec de greier... reprezinta soapte ale Tatalui ceresc care vrea sa-ti aminteasca mereu si mereu: "Eu sunt cu tine... Nicidecum n-am sa te las, cu nici un chip nu te voi parasi..."

Dar nu uita ca EL a mai spus... "iata ca Eu vin curand" - pasii Lui coboara pe scara care leaga cerul de pamant si mai sunt 2 pasi, 3 pasi, 5 pasi sau poate 10 pasi.... IL auzi apropiindu-Se? Daca nu, opreste-te si asculta... lasa din brate tot ce te mai tine legat de lume, pentru ca bratele tale sa-I poata imbratisa picioarele... Si, daca nu esti gata, teme-te! Totusi, azi mai ai timp sa te pregatesti; astazi, nu-ti impietri inima! Ci zdrobeste-o si da-I-o Lui... iar El iti va da una noua...

Cel care astazi este Mielul lui Dumnezeu, Jertfa fara cusur si fara prihana, maine va veni ca Judecator.

"Iata ca EL vine pe nori si orice ochi IL va vedea, chiar si cei ce L-au strapuns..."

"Si Duhul si Mireasa zic: "Vino!" Si cine aude sa zica: "Vino!" Si celui ce ii este sete, sa vina; cine vrea, sa ia apa vietii fara plata [...] Vino, Doamne Isuse!" (Apocalipsa 22:17, 20b)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pentru nimic în lume...

Ajuns-aţi la ţintă?

Lipeşte-mi, Doamne, sufletul...